Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Melding verbergen

Tips

Slaapkamer - relaxkamer

De slaapkamer is meer dan een ruimte waar we alleen maar onze ogen dicht doen om te slapen. Het is een kamer om tot rust te komen en te ontspannen. We besteden aandacht aan de inrichting ervan en laten ons inspireren door televisieprogramma's, woonbladen en pinterest. Het begint natuurlijk bij de basis!

Zachte vloerbedekking is comfortabel en warm en dat is relaxed opstaan. Tapijt zorgt voor een prettige akoestiek en het is heerlijk om op blote voeten rond te scharrelen of je yoga oefeningen op de grond te doen. Tapijt is er in verschillende uitvoeringen, dus er is altijd een collectie die past bij jouw persoonlijke woonstijl.

Welke stijl past bij jou?


Hou je ervan om de inrichting regelmatig te veranderen en aan te passen op de laatste woontrends? Kies dan voor de collectie Elements in een lichte grijs of beige tint. Met deze neutrale en tijdloze basis kun je alles combineren. Of wil je dat de vloer juist een echte eyecatcher is? Dan past de Vintage collectie misschien wel bij jou. Met zijn dynamische dessins en doorleefde look geeft dit tapijt karakter aan je interieur. In toon-op-toon tinten waardoor de rust behouden blijft of een kleurenrange die doet denken aan verwassen jeans. Ontdek jouw persoonlijke interieur met de collecties van Bonaparte tapijt! 

Overzicht Tips & trends