Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Melding verbergen

Nieuws

Nieuw: Bonaparte Chinchilla

Een retro vloer, voor een speelse sfeer!

Speels wonen is het nieuwe wonen! Deze zachte, kleurrijke vloer met retro look zorgt voor die nonchalante, speelse sfeer waar we naar op zoek zijn in ons interieur.

Bonaparte Chinchilla is dé 'designklassieker' onder de zachte vloeren. Met de restyle van Chinchilla presenteert Bonaparte een tapijt dat de show steelt met krachtige kleuren, een opvallende structuur en retro look.

Het tapijt is geïnspireerd op de speelse lifestyle uit de jaren '60, die momenteel een revival beleeft en centraal staat in hedendaagse mode- en interieurtrends.  Het hoogpolige tapijt heeft een opvallende shaggy structuur door de gedraaide pool en staat daarom garant voor een nonchalant en behaaglijk gevoel. 

Door deze opvallende structuur in combinatie met de krachtige kleuren ontstaat er een karakteristieke "Chinchilla stijl" die valt te omschrijven als jong, expressief en modern retro.
Een op maat gemaakt Chinchilla vloerkleed is de kers op de taart in het interieur én vormt een perfect kader voor de zit- of eethoek. Naast een vloerkleed op maat kan Chinchilla ook als kamerbreed tapijt worden gelegd. Ideaal voor een comfortabele, sfeervolle basis in bijvoorbeeld de slaapkamer.  

Overzicht nieuws & Acties