Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Melding verbergen

Nieuws

Maak kennis met onze nieuwe tapijt collectie: Bonaparte Vintage

Vervaagde, klassieke patronen en een mix van grafische dessins. De nieuwe woon- en modecollecties tonen ons een spannende mix van kleuren en dessins. Deze expressieve elementen geven vorm aan je persoonlijkheid én zijn de kern van een sfeervol interieur! Wij spelen hierop in met de nieuwe tapijtcollectie Vintage van Bonaparte.

 

collage_Vintage.jpg

(V.l.n.r. Shades, Hint of Colours en Tone in Tone patronen uit de Vintage collectie.) 

Inspiratie: patronen mix

Het spel van klassieke patronen en een mix van grafische dessins, vaak gecombineerd in één item, is een belangrijk signalement tijdens alle toonaangevende fashionweeks en internationale interieurbeurzen. Deze tendens vormde het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Vintage. De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. Het creëert de perfecte basis voor een eclectische en persoonlijke inrichting waarin vintage en design items, kunst, kitsch en unieke souvenirs samenkomen. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades.

Beken kleur én dessin!

Hint of Coloursbestaat uit vier kleurvariaties waarin neutrale tinten met een mix van dessins in expressieve kleuren gecombineerd zijn. Door het stonewashed effect mengen dessin en ach-tergrond tot een geheel. Combineer met kleurrijke accessoires, voor die persoonlijke touch in je interieur. Geef je de voorkeur aan kleurcombinaties die toon op toon zijn samengesteld waardoor de rust behou-den blijft, kies dan voorTone in Tone. Combineer dit tapijt met klassieke elementen en acces-soires in brons, koper en messing voor een luxe gevoel. DeShadesrange doet denken aan de kleuren en textuur van verwassen jeans en beton. Het tapijt geeft kamerbreed een groots effect in een rauw industrieel interieur, of geeft power aan een licht en natuurlijk interieur met accessoires in zachte tinten.

Ontdek jouw persoonlijke interieur!

Vintage van Bonaparte is door de verscheidenheid toe te passen in diverse woonstijlen: stoer met Shades als statement in een sober interieur of spannend met de trendy tinten van Hint of Colours in een urban appartement. Maak je eigen kleed op maat of ga voor groots met een kamerbreed tapijt. Combineer en experimenteer: alles kan, er zijn geen regels. Alleen door te durven en doen ontdek je jouw persoonlijke interieur! 

Ontdek hier de nieuwe Bonaparte Vintage collectie >

Overzicht nieuws & Acties