Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Melding verbergen

Nieuws & acties

Filter opties

Maak uw selectie

Selecteer per maand

Selecteer per jaar

 • Op zoek naar het ideale interieur?

  06 mei 2015

  Hoe ziet jouw ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt je het meeste aan?

  Lees verder

 • Maak kennis met onze nieuwe tapijt collectie: Bonaparte Vintage

  13 nov 2014

  Vervaagde, klassieke patronen en een mix van grafische dessins. De nieuwe woon- en modecollecties tonen ons een spannende mix van kleuren en dessins. Deze expressieve elementen geven vorm aan je persoonlijkheid én zijn de kern van een sfeervol interieur! Wij spelen hierop in met de nieuwe tapijtcollectie Vintage van Bonaparte.

   

  Lees verder

 • Maak kans op een Bonaparte Vintage Vloerkleed!

  06 nov 2014

  Ben jij fan van onze nieuwe Bonaparte Vintage tapijt collectie? Doe dan nu mee met onze Facebook-actie! Stem op jouw favoriete dessin en maak kans op een prachtig kleed met een karakteristieke doorleefde look die past in elke woonstijl. 

  Lees verder

 • Bonaparte Vintage

  10 jul 2014

  Tijdens het ELLE Festival beleefde Bonaparte Vintage zijn primeur. De collectie wordt dit najaar gelanceerd, maar de sneak peek kon al rekenen op enthousiaste reacties.

  Lees verder

 • Nieuw Interieur?

  24 okt 2013

  Ontwerp het met je eigen topstylist!

  Tijdens een adviesdag bij een van onze dealers krijg je een individueel advies van 45 minuten waarbij je al je persoonlijke interieurwensen kenbaar kan maken.

  Lees verder

 • Bonaparte Roxy flirt met je interieur

  04 jun 2013

  Met de levendige frisé structuur, de combinatie van matte en glanzende garens en nieuwe modische tinten flirt de tapijtcollectie Roxy van Bonaparte met je interieur.

  Lees verder

 • Nieuw: Bonaparte Alive

  02 apr 2013

  Kies je favoriete dessin en kleur in je interieur! Speel met Alive!

  In je interieur wil je origineel zijn en laten zien wie je bent. Met de onderscheidende kleuren en patronen van Bonaparte Alive kun je jouw interieur een persoonlijk tintje geven. 

  Lees verder

 • Zo mooi is tapijt!

  06 mrt 2013

  Tapijt heeft de juiste look, feel én touch. Het is de woontrend van 2013. Van de hal tot de kinderkamer, van de leefkeuken tot de werkkamer. Eigenzinnige kleur- en stijlcombinaties, van stoer & puur tot vrouwelijk & dromerig tot kleurrijk & speels. Alles is mogelijk met tapijt!

  Lees verder

 • Cradle to Cradle®

  01 sep 2012

  Bonaparte tapijt, een gezonde keuze!

  Een gezonde leefomgeving, dat willen we toch allemaal. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze kinderen. Desso groep levert hier een bijdrage aan door te werken vanuit het Cradle to Cradle® principe.

  Lees verder

 • DESSO Easy Fix ondertapijt

  23 jul 2012

  DESSO EasyFix is een nieuw ondertapijt gemaakt van een gerecycled type schuim, die het volledige assortiment van DESSO ondertapijten compleet maakt.

  Lees verder